LEVERANS

Inom Sverige:
Brev PostNord 1-4 vardagar (Gratis)
Express Spårbar - PostNord 1-2 vardagar 39kr

Vi packar din order så fort vi kan. Den skickas oftast ut inom en arbetsdag.

BESTÄLLNING/KÖP

En orderbekräftelse skickas ut till mejladressen du registrerat när du slutfört köpet via vår hemsida, kolla gärna i skräpposten om du inte hittar den i din inkorg.

Vänligen kontakta help@cielocrystals.com om du inte mottagit en orderbekräftelse så hjälper vi dig.

Vill du avbryta din order behöver du kontakta help@cielocrystals.com omgående. Vi kan dock inte garantera att vi hinner avbryta din order innan den skickats ut då vi är snabba att packa beställningar.

Vi kan tyvärr inte göra ändringar i din order. Har din order inte blivit packad kan vi dock makulera din order och du kan göra en ny beställning. Kontakta oss på help@cielocrystals.com så hjälper vi dig.

Om du har registrerat fel adress, mejladress eller telefonnummer så kontakta help@cielocrystals.com direkt så försöker vi ändra informationen innan paketet skickas ut. Om paketet redan blivit utskickat är det du som kund som står för eventuella kostnader.

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Med Klarna erbjuder vi direktbetalning, faktura och delbetalning. 

För tillfället skickar vi endast inom Sverige.

REKLAMATION

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt! Kontakta help@cielocrystals.com med bilder på skadan, så hjälper vi dig.

Vi är jätteledsna för detta! Kontakta help@cielocrystals.com med ordernummer samt bild på den felaktiga produkten så hjälper vi dig.

RETUR

Du har 14 dagars ångerrätt och det är du som kund som står för fraktkostnaden samt transportrisken. Våra örhängen är plomberade av hygieniska skäl och behöver vara obruten för att returen skall godkännas. Skicka returen till:

Cielo Crystals AB
C/O Björnen
Kyrkogatan 16
826 32 Söderhamn

Skriv ned ditt ordernummer så vi vet att returen är från dig. När vi har mottagit och hanterat din retur kommer en återbetalning registreras, förutsatt att produkterna du returnerat är i nyskick.

Byte av en vara hanteras som en retur. Du returnerar varan enligt vår process för returer och gör en ny beställning i vår webbshop.

När vi mottagit din retur registrerar vi en återbetalning och det brukar ta 2-5 bankdagar innan pengarna överförts tillbaka till ditt bankkonto. Valde du Klarna faktura så uppdateras beloppet eller så krediteras fakturan. Klarna kontaktar dig med all information.  Våra örhängen är plomberade av hygieniska skäl och behöver vara obruten för att returen skall godkännas.

KRISTALLER

Akvamarin: Brasilien
Amazonit: Peru
Ametist: Afrika
Bergkristall: Brasilien
Citrin: Brasilien
Citronkvarts: Brasilien
Granat: Madagaskar
Karneol: Indien
Krysopras: Australien
Labradorit: Madagaskar
Lapis Lazuli: Afghanistan
Larimar: Domikanska Republiken
Malakit: Afrika
Regnbågsmånsten: Indien
Onyx: Indien
Peridot: USA
Rosa Opal: Peru
Rosenkvarts: Madagaskar
Rutilkvarts: Afrika
Rökkvarts: Brasilien
Safir: Madagaskar
Svart Turmalin: Brasilien
Sötvattenspärla: Kina
Topas: Brasilien

Våra leverantörer och samarbetspartners ser det som viktigt att produkter tas fram på ett moraliskt och etiskt sätt. De är bland annat medlemmar i Sedex och har uppsatta CSR-riktlinjer. Våra leverantörer finns i länder där regeringen har regler för intagandet av kristaller och detta följer våra leverantörer.

Vi strävar efter att erbjuda smycken som har kristaller av hög kvalitet till ett bra pris. När det gäller våra månadsstenar har vi bytt ut några kristaller till alternativa stenar. Till exempel har månaden juli fått onyx istället för rubin. Detta beror på att en äkta rubin skulle vara betydligt mycket dyrare än de andra månadsstenarna och/eller av mycket sämre kvalitet. Därför har vi istället valt populära onyx som också symboliserar juli. Med maj månadssten erbjuder vi den gröna stenen krysopras istället för smaragd osv.

Låt inte smycket komma i kontakt med kemikalier som exempelvis, hudvård, parfym, hårspray eller hushållsrengöringsmedel. Ta också av smycket innan dusch, träning, och bastu.

KONTAKT

Mejla oss på help@cielocrystals.com. Vi svarar inom 24 timmar på arbetsdagar, måndag-fredag mellan 09-16.