LARIMAR - SOM HAVET OCH HIMLEN

Larimar - Kristaller och smycken hos Cielo Crystals

Larimar är en magisk blå sten som finns att hitta på ett enda ställe i världen, i Dominikanska Republiken. Kristallens vackra färg påminner om både himmel och hav. Larimar symboliserar lycka, kommunikation och förståelse. Den sägs hjälpa till att komma i kontakt med dina känslor på ett balanserat sätt och samtidigt fylla din medvetenhet med solsken och kärlek. Därför älskar vi att bära Larimar som smycke

Stenen är också lugnande och sägs dämpa känslan av smärta, depression och vardaglig stress. Den ger lugn till ditt hjärta och själ. Larimar är en kraftfull känslomässig rengörare och läkare. Denna sten ger inre frid och hjälper dig att förbli lugn och avslappnad när dramatiska förändringar sker i ditt liv.


UTSTRÅLA GODHET

Larimar sägs hjälpa kvinnor att anropa gudinnan inom sig, för att fullt ut manifestera sitt högsta syfte i livet. Stenen skänker energi och får dig utstråla livlighet, godhet och självförtroende. I meditation kan Larimar hjälpa dig se och befria dig från ohälsosamma inre band till människor eller till principer som inte längre tjänar dig. Det öppnar vägen till den ”gudomliga trappan till uppstigningen”.

Chakra: Hals och Hjärta

Färg: Turkos